XL Marin Padel

Vårby

Spela padel med utsikt på XL Marin Padel

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

Välkommen till XL Marin Arena – Sveriges första rooftop-padel!

Padelbanan är belägen högst upp på taket på den fyra våningar höga byggnaden som utgör XL Marins huvudkontor. Med en härlig utsikt över Mälaren från spelplanen spelas padel två mot två och man är alltid ensam på terrassen.

OBS!

Följ stegen nedan för att boka en bana. För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.

Bra att veta

 • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan).
 • 2) Maila info@xlmarinarena.com (lägg hello@swiftr.se på cc) och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
 • 3) Invänta bekräftelse via mail.
 • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-koden. QR-kodem sitter i boden/omklädningsrummet som är uppe på padelbanan.
 • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
 • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
 • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se. Notera att swishbetalningen är bindande och att inga pengar återbetalas vid avbokning. Det går heller INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
 • Dörren till banan låses upp med Parakey.
 • Racket finns att hyra via en automat i omklädningsrummet, bollrör köper man i automaten.
 • Det finns tillgång till omklädningsrum och en härlig terrass ut mot vattnet med ett skönt loungehäng. Inga skåp finns.
 • Automat med dryck och snacks finns i omklädningsrummet.
 • Banan är obemannad. Vid problem, kontakta XL Marin på 070 - 789 96 00.

Bokning

Se instruktionerna ovan för att boka. Bokningsbara tider hittar du genom att trycka på "Boka"

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela padel med utsikt på XL Marin Padel och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Hamnvägen 3, 143 30 Vårby

Närliggande studios

Ekerö Padel Jungfrusund - Swiftr partner

Ekerö Padel Jungfrusund

Skärholmshallen Sim- & idrottshall - Swiftr partner

Skärholmshallen Sim- & idrottshall

Ekebyhov konstsnöspår - Swiftr partner

Ekebyhov konstsnöspår

Elit Sports Club Sätra - Swiftr partner

Elit Sports Club Sätra

Stäng

Utforska mer träning