Surfbussen

Kungsholmen, Stockholm

Paddla SUP hos Surfbussen

Provträna nu!

Provträna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Se under "bra att veta" för mer information om bokningsbara tider.

Beskrivning

Här paddlar du SUP i Stockholm citys lugnaste vatten. Utanför butiken ligger Karlbergssjön, och i båda riktningar finns en trevlig kanal att börja paddla i. Här är vattnet stilla även när det blåser, och de få båtar som passerar håller låg fart. I butiken finns både omklädningsrum & hyllplan där du kan lämna väskan, sedan är det bara några meter till SUP-bryggan. Brädorna ligger stabilt i vattnet och ger en härlig paddling. Paddlarna är gjorda i kolfiber och anpassas till din längd. Den låga vikten gör skillnad i varje paddeltag, och den kyler inte händerna.

Bokningen är bindande och går inte att boka av. Skulle du inte dyka upp debiteras 150 kr från ditt konto.

OBS!

Vi reserverar er plats omedelbart ni bokar under förutsättningen att datumet och tiden är ledig och efter det är er bokning bindande. Skulle ni mot förmodan inte utnyttja er tid kommer vi bli tvungna att dra 150 kr från ert konto per bokad bräda och tid. Denna studio går endast att boka för dig som är betalande Swiftr-medlem. Det går alltså inte att utnyttja ditt Swiftr-provträningstillfälle på denna studio.

Bra att veta

  • Bokningsbara tider som gäller för Swiftr medlemmar är preliminärt från 7 maj till oktober (beroende på väder) tisdag till fredag:
  • 11:00 - 12:30
  • 12:30 - 14:00
  • 14:00 - 15:30
  • 15:30 - 17:00
  • För att boka din bräda maila Swiftr på hello@swiftr.se med datum och önskad tid för när du vill paddla. Vi kommer att bekräfta via mail om plats finns och när bokningen är genomförd. Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i receptionen.
  • Det som ingår för Swiftr-medlem är: 90 minuters paddling. Bräda, Paddel, flytväst (om man vill ha), genomgång innan paddling. Våtdräkt / Skor finns att hyra för 50kr.
  • Simkunnighet är ett krav!
  • Vi reserverar er plats omedelbart ni bokar under förutsättningen att datumet och tiden är ledig och efter det är er bokning bindande. Skulle ni mot förmodan inte utnyttja er tid kommer vi bli tvungna att dra 150 kr från ert konto per bokad bräda och tid.

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Se under "bra att veta" för mer information om bokningsbara tider.

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Paddla SUP hos Surfbussen och träna fritt på över 350 andra anläggningar redan idag!

Starta min provperiod Utforska all träning

Hitta hit

Kungsholms strand 181, 112 48

Närliggande studios

Yogadevi - Tomtebogatan - Swiftr partner

Yogadevi - Tomtebogatan

Sparadiset Kungsholmen - Swiftr partner

Sparadiset Kungsholmen

STHLM Barre - Birkastan - Swiftr partner

STHLM Barre - Birkastan

AIF Boxning - Swiftr partner

AIF Boxning

Stäng

Utforska mer träning