Studio PILATES Göteborg

Göteborg centrum, Göteborg

Träna på Studio PILATES Göteborg

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

På Studio PILATES hittar du en komplett pilatesstudio utrustad med både pilatesmaskiner och mindre redskap som pilatesbollar, samt ett lugn och en härlig atmosfär med mindre grupper med välutbildade instruktörer. Deras ambition och strävan är att erbjuda den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden för dig!

Pilates är funktionell träning med fokus på hela kroppen inifrån och ut. Pilates kan vara din enda träning, användas som en effektiv form av rehabilitering eller för att få ett komplement till annan träning. Du kommer att öka smidigheten och stärka upp runt kroppens alla leder, samt lär dig att både slappna av och använda alla muskelgrupper. Din medvetenhet under övningarna gör träningen både effektiv och säker vilket ger dig snabba resultat. Rygg- och nackbesvär brukar försvinna efter bara några gångers träning!

Hos Studio PILATES tränar både vardagsmotionärer och elitidrottare. Det finns alltid tid för att lyssna till dina önskemål och möjlighet att anpassa träningen till din kropp och förutsättningar. Övningarna anpassas efter deltagarnas nivå och variationen gör lika gott för kroppen som för motivationen.

Bra att veta

  • För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning rekommenderas att du går en separat introduktionskurs. Kursen innefattar hållningsanalys och personlig coachning kring pilatesteknikens grunder. du kan få mer information på plats, eller genom att maila info@studio-pilates.se.
  • Studion är belägen i en bostadsfastighet. Ring på dörren för Studio PILATES när du anländer så öppnar någon åt dig.

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Studio PILATES Göteborg och över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Linnégatan 9, 413 04 Göteborg

Närliggande studios

Exhale Hardcore Gym  - Swiftr partner

Exhale Hardcore Gym

Göteborgs Yogacentrum - Swiftr partner

Göteborgs Yogacentrum

MediYoga Center Göteborg - Swiftr partner

MediYoga Center Göteborg

RKM Acharya Gothenburg  - Swiftr partner

RKM Acharya Gothenburg

Stäng

Utforska mer träning