Sparadiset Södermalm

Södermalm, Stockholm

Bada bubbelpool på Sparadiset Södermalm

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar:
Måndag 10.00-16.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-16.00

För avvikande öppettider, se studions hemsida.

Beskrivning

På centrala Södermalm gömmer sig en härlig oas med spaavdelning för att fly vardagen lite. Här finns tid för att koppla av i bubbelpoolen i en lugn och rofylld atmosfär. Studion erbjuder bubbelpooler i två olika typer av miljö. Den ena är bubbelpoolen inbyggd som i en bergsgrotta, med inspiration från paradisön Fiji med massa blommor, bambu och kokosnät. Det finns långa soffor att vila i och tre st duschar, poolen rymmer ca 6-7 personer. I Fiji får man plats max 13 personer. I den andra välkomnas du till fantastiska Indonesien där du genast kommer i harmoni, de jordnära tonerna och tillsammans med de tända ljusen gör att du genast kommer i stämning för spa, relax och allt därtill. Sååå mysigt! I Indonesien får det plats max 10 personer.

Bra att veta

  • Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning, och betalar ett reducerat pris på 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken önskad bubbelpool du vill boka samt datum och tid. Bokningsbara alternativ är Fiji Spaavdelning och Indonesien Spaavdelning. Tryck på knappen Boka för att se mer information om just dessa två spaavdelningar. Du får därefter en bekräftelse per mail. Minimum antal personer som går att boka är 2 personer. Är vännen som du tar med dig ej Swiftr-medlem betalar denne endast 280 kr/ person (ordinarie pris 435 kr/ person) tack vare att denne kommer med Swiftr-medlem.
  • Sparadiset bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt. Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.
  • Varje Spaavdelning är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic samt tvål och Lotoil (en lyxig blandning av bodylotion och olja) från Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på anläggningarna samt i Sparadisets webshop
  • Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig i ordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På söder rymmer sminkrummet ca 7 personer samtidigt.
  • Du kan besöka studion 1 gång i månaden.

Bokning

För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken önskad bubbelpool du vill boka samt datum och tid. Minimum två personer.

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar:
Måndag 10.00-16.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-16.00

För avvikande öppettider, se studions hemsida.

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Bada bubbelpool på Sparadiset Södermalm och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Utforska all träning

Hitta hit

Ringvägen 84, 118 60

Närliggande studios

Eriksdalsbadet - Swiftr partner

Eriksdalsbadet

Gymmet på Eriksdalsbadet - Swiftr partner

Gymmet på Eriksdalsbadet

Strid Studios - Swiftr partner

Strid Studios

Moumo Studio - Swiftr partner

Moumo Studio

Stäng

Utforska mer träning