Sparadiset Östermalm

Östermalm, Stockholm

Bada bubbelpool på Sparadiset Östermalm

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

På centrala Östermalm gömmer sig en härlig oas med spaavdelning för att fly vardagen lite. Här finns tid för att koppla av i bubbelpoolen i en lugn och rofylld atmosfär. Studion erbjuder bubbelpooler i två olika typer av miljö. Den ena är inbyggd i en igloo med en underbar utsikt över ett magiskt landskap med norrsken. Det finns en mysig soffa i en snöigloo som är omgiven av tända ljus. Den varma poolen är som en varm källa i den sagolika Isländska naturen. I Blue Lagoon får det plats max 12 personer. Den andra välkomnar dig till ett varmt Hawaii. Bubbelpoolen är inbyggd i en hydda med en underbar utsikt över en paradis-strand. Det finns en mysig soffa att krypa upp i och exotiska barstolar att sitta på. Mysbelysningen gör att du känner dig som hemma, men ändå långt borta. I Hawaii får man plats max 9 personer.

OBS!

Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning, och betalar ett reducerat pris på 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. Minimum antal personer som går att boka är 2 personer. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken önskad bubbelpool du vill boka samt datum och tid.

Bra att veta

  • Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning, och betalar ett reducerat pris på 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken önskad bubbelpool du vill boka samt datum och tid. Bokningsbara alternativ är Blue Lagoon Spaavdelning och Hawaii Spaavdelning. Tryck på knappen Boka för att se mer information om just dessa två spaavdelningar. Du får därefter en bekräftelse per mail. Minimum antal personer som går att boka är 2 personer. Är vännen som du tar med dig ej Swiftr-medlem betalar denne endast 280 kr/ person (ordinarie pris 435 kr/ person) tack vare att denne kommer med Swiftr-medlem.
  • Sparadiset bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt. Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.
  • Varje Spaavdelning är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic samt tvål och Lotoil (en lyxig blandning av bodylotion och olja) från Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på anläggningarna samt i Sparadisets webshop
  • Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig i ordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På Östermalm finns det två sminkrum som rymmer ca 2-3 personer per rum.

Bokning

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Bada bubbelpool på Sparadiset Östermalm och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Sibyllegatan 50B, 114 43

Närliggande studios

Feelgood - Swiftr partner

Feelgood

Bikram Yoga Östermalm - Swiftr partner

Bikram Yoga Östermalm

Kampsportstadion - Swiftr partner

Kampsportstadion

True Workout - Östermalm - Swiftr partner

True Workout - Östermalm

Stäng

Utforska mer träning