Sparadiset Malmö

Malmö Centrum, Malmö

Gör Floating på Sparadiset Malmö

Provträna nu!

Provträna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

I centrala Malmö gömmer sig en härlig oas med spaavdelning för att fly vardagen lite. Här finns tid för att koppla av i bubbelpoolen eller göra en så kallad floating i en lugn och rofylld atmosfär. I den fantastiska spaavdelningen Madagaskar kommer du genast ner i varv. Här befinner du dig i ett tropiskt paradis och blickar ut över djungelfloden. I spaavdelningen Madagaskar finns en generös soffa som rymmer det stora sällskapet, bredvid finns en härlig bubbelpool som ger överblick över hela spa-avdelningen. Välkommen till tropikerna i Malmö! I Madagaskar finns det plats för max 16 personer. Floating innebär att du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, depression eller ångest. Resultatet kan hålla i sig fyra månader efter behandlingsperioden.

Enligt forskarna är flytbehandlingen ett effektivt sätt att utlösa kroppens avslappningsrespons. Nivån av stresshormoner sjunker under och efter flytbehandlingen. Behandlingen får ökad effekt genom att prolaktin, ett slags “livskraftshormon” utsöndras i större mängd. Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn. Något mer avstressande än floating finns inte. Upplevelsen är individuell och kan variera från gång till gång. Känslan är obeskrivbar och måste upplevas!

OBS!

Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning, och betalar ett reducerat pris på 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person) eller 45 minuter Floating och betalar ett reducerat pris på 250 kr/ person (ordinarie pris 650 kr/person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. I bubbelpoolen Madagaskar är minimum antal personer som går att boka 2 personer. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken upplevelse du vill boka samt datum och tid.

Bra att veta

  • Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning med bubbelpool och betalar ett reducerat pris på endast 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person) eller 45 minuter Floating och betalar ett reducerat pris på endast 250 kr/ person (ordinarie pris 650 kr/person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken upplevelse du vill boka samt datum och tid. Bokningsbara alternativ är Madagaskar Spaavdelning och Floating. Tryck på knappen Boka för att se mer information om just dessa två upplevelser. Du får därefter en bekräftelse per mail. På bubbelpool Madagaskar är minimum antal personer som går att boka 2 personer. Är vännen som du tar med dig till bubbelpoolen ej Swiftr-medlem betalar denne endast 280 kr/ person (ordinarie pris 435 kr/ person) tack vare att denne kommer med Swiftr-medlem. Floatingen är för 1 person.
  • Sparadiset bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt. Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.
  • Varje Spaavdelning är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic samt tvål och Lotoil (en lyxig blandning av bodylotion och olja) från Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på anläggningarna samt i Sparadisets webshop
  • Efter er tid i spa-avdelningen kan ni duscha i ett separat omklädningsrum.

Bokning

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Gör Floating på Sparadiset Malmö och träna fritt på över 350 andra anläggningar redan idag!

Starta min provperiod Utforska all träning

Hitta hit

Husargatan 3, 211 28

Närliggande studios

Classic Pilates - Swiftr partner

Classic Pilates

BTR Sports Club - Malmö - Swiftr partner

BTR Sports Club - Malmö

Hot Yoga Malmö - Swiftr partner

Hot Yoga Malmö

HIIT Basecamp  - Swiftr partner

HIIT Basecamp

Stäng

Utforska mer träning