Sparadiset Kungsholmen

Kungsholmen, Stockholm

Gör Floating på Sparadiset Kungsholmen

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar:
Måndag 10.00-16.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-16.00

För avvikande öppettider, se studions hemsida.

Beskrivning

På centrala Kungsholmen gömmer sig en härlig oas med spaavdelning för att fly vardagen lite. Här finns tid för att koppla av i IR-bastun (infrarödbastu) eller göra en så kallad floating i en lugn och rofylld atmosfär. Med hjälp av IR-bastu kommer en rad olika fördelar som bland annat ökad blodcirkulation och ämnesomsättning, finare hy, bättre sömn och förbättrat immunförsvar, avkoppling och utrensning. Floating innebär att du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, depression eller ångest. Resultatet kan hålla i sig fyra månader efter behandlingsperioden.

Enligt forskarna är flytbehandlingen ett effektivt sätt att utlösa kroppens avslappningsrespons. Nivån av stresshormoner sjunker under och efter flytbehandlingen. Behandlingen får ökad effekt genom att prolaktin, ett slags “livskraftshormon” utsöndras i större mängd. Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn. Något mer avstressande än floating finns inte. Upplevelsen är individuell och kan variera från gång till gång. Känslan är obeskrivbar och måste upplevas!

Bra att veta

  • Som Swiftr-medlem kan du boka IR-bastu och betalar ett reducerat pris på endast 150 kr/ person (ordinarie pris 295 kr / person) eller 45 minuter Floating och betalar ett reducerat pris på endast 250 kr/ person (ordinarie pris 650 kr/person). Betalningen sker på plats. Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är måndag till torsdag från 10:00-16:00. För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken upplevelse du vill boka samt datum och tid. Bokningsbara alternativ är IR-bastu och Floating. Tryck på knappen Boka för att se mer information om just dessa två spaupplevelser. Du får därefter en bekräftelse per mail. Floatingen är för 1 person. Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.
  • Varje Spaavdelning är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic samt tvål och Lotoil (en lyxig blandning av bodylotion och olja) från Sparadisets egna ekologiska hudvårdsserie. Produkterna finns självklart att köpa på anläggningarna samt i Sparadisets webshop
  • Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig i ordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På Kungsholmen rymmer sminkrummet ca 4 personer samtidigt.
  • Du kan besöka studion 1 gång i månaden.

Bokning

För att boka, maila boka@sparadiset.se, skriv vilken upplevelse du vill boka samt datum och tid.

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar:
Måndag 10.00-16.00
Tisdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-16.00

För avvikande öppettider, se studions hemsida.

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Gör Floating på Sparadiset Kungsholmen och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Fridhemsgatan 66, 112 46

Närliggande studios

AIF Boxning - Swiftr partner

AIF Boxning

School of Mindfulness - Swiftr partner

School of Mindfulness

FSA Workouts HQ - Swiftr partner

FSA Workouts HQ

FightClub Stockholm - Swiftr partner

FightClub Stockholm

Stäng

Utforska mer träning