Salem Padel

Rönninge, Stockholm

Träna på Salem Padel

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

På Salem padel finns två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs. Samtliga banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Blått gräs och samma leverantör som på world Padel Tour. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Med hela 9 meter i takhöjd och det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. Efter padelmatchen kan ni slappna av i loungen med en kopp kaffe eller annat från varuautomaterna eller varför inte en bastu efter padel. Varmt välkomna!

OBS!

Följ stegen nedan för att boka en bana. För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar. Salem padel är inne på provperiod till slutet av september. Bokningsbara tider är 06.00 - 16.00.

Bra att veta

  • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan). Bokningsbara tider är 06.00 - 16.00.
  • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar.
  • 3) Invänta bekräftelse via mail.
  • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i receptionen.
  • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
  • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
  • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se. Notera att swishbetalningen är bindande och att inga pengar återbetalas vid avbokning. Det går heller INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
  • Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.
  • Att hyra rack på plats kostar 40 kr st
  • QR-koden sitter precis vid entrén under anslagstavlan.

Bokning

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Salem Padel och över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Söderby Gårds väg 73, 144 51

Närliggande studios

Vicious Crossfit - Swiftr partner

Vicious Crossfit

Tullinge Muay Thai - Swiftr partner

Tullinge Muay Thai

XL Marin Padel - Swiftr partner

XL Marin Padel

Ekerö Padel Träkvista - Swiftr partner

Ekerö Padel Träkvista

Stäng

Utforska mer träning