Salem Padel

Rönninge, Stockholm

Träna på Salem Padel

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

På Salem padel finns två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs. Samtliga banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Blått gräs och samma leverantör som på world Padel Tour. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Med hela 9 meter i takhöjd och det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. Efter padelmatchen kan ni slappna av i loungen med en kopp kaffe eller annat från varuautomaterna eller varför inte en bastu efter padel. Varmt välkomna!

OBS!

QR-koden sitter precis vid entrén, till vänster vid anslagstavlan. Följ stegen nedan för att boka en bana. För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bra att veta

  • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan). Bokningsbara tider är 06.00 - 16.00.
  • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar.
  • 3) Invänta bekräftelse via mail.
  • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod på anslagstavlan.
  • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
  • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare.
  • Avbokning måste ske senast 24 h innan starttid till hello@swiftr.se. Notera att swishbetalningen är bindande, inga pengar återbetalas utan vid avbokning sparas summan som ett saldo på ditt konto. Det går INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
  • Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.
  • Att hyra rack på plats kostar 40 kr st
  • QR-koden sitter precis vid entrén, till vänster vid anslagstavlan.

Bokning

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Salem Padel och över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Söderby Gårds väg 73, 144 51

Närliggande studios

Vicious Crossfit - Swiftr partner

Vicious Crossfit

Move with Patricia Alvarado - Swiftr partner

Move with Patricia Alvarado

Tullinge Muay Thai - Swiftr partner

Tullinge Muay Thai

Ekerö Padel Träkvista - Swiftr partner

Ekerö Padel Träkvista

Stäng

Utforska mer träning