Ruffie Training

Söderort, Stockholm

Träna på Ruffie Training

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

Med influenser från brottning och kampsport skapade Musse Hasselvall konceptet Ruffie Training. Sparringövningar förenklades för att man helt utan förkunskap skulle kunna medverka på ett pass. I kombination av par-, kamp- och individuella fysövningar är det ett träningskoncept där du får träna styrka, kondition, koordination i ett och samma träningskoncept men Ruffie är mer än så. Det är också ett socialt träningsredskap. Parövningar är i sig inget nytt men i kombination av kampövningar är Ruffie unikt.

Kampsportsmomentet resulterar ofta i att man tränar hårdare än man tänkt sig. Inte så mycket på grund av tävlingsmomentet i sig utan för att man vill bidra till sin partners träning. Det gör också träningen roligare. Man blir upptagen av att lösa uppgifterna så man glömmer bort ansträngningen. Efter ett pass känner man sig förlöst och upprymd. Trött men ändå med ny energi. Och Ruffie vill dela med sig av den känslan. Allt du egentligen behöver för att ta dig igenom ett Ruffiepass är hjärta.

OBS!

Notera att Ruffie training hålls både i Vasaparken och i Liljeholmen. Läs klassbeskrivningen för information om mötesplats.

Bra att veta

  • Missa inte att Ruffie finns på flera locations och tider! Och du, inga pass ställs in - med Ruffie tränar man oavsett väder, så glöm inte att klä dig rätt!

Kommande klasser

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Ruffie Training och över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Liljeholmsgränd 15, 117 61 Stockholm

Närliggande studios

True Workout - Liljeholmen - Swiftr partner

True Workout - Liljeholmen

Gymmet - Stockholm - Swiftr partner

Gymmet - Stockholm

Inbalance Yoga - Hornstull - Swiftr partner

Inbalance Yoga - Hornstull

Stockholm SUP - Swiftr partner

Stockholm SUP

Stäng

Utforska mer träning