Ruffie Training

Söderort, Stockholm

Vill du besöka Ruffie Training?

Då borde du testa Swiftr!
Du får enkelt access hit (samt 250+ andra ställen)

Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

Med influenser från brottning och kampsport skapade Musse Hasselvall konceptet Ruffie Training. Sparringövningar förenklades för att man helt utan förkunskap skulle kunna medverka på ett pass. I kombination av par-, kamp- och individuella fysövningar är det ett träningskoncept där du får träna styrka, kondition, koordination i ett och samma träningskoncept men Ruffie är mer än så. Det är också ett socialt träningsredskap. Parövningar är i sig inget nytt men i kombination av kampövningar är Ruffie unikt.

Kampsportsmomentet resulterar ofta i att man tränar hårdare än man tänkt sig. Inte så mycket på grund av tävlingsmomentet i sig utan för att man vill bidra till sin partners träning. Det gör också träningen roligare. Man blir upptagen av att lösa uppgifterna så man glömmer bort ansträngningen. Efter ett pass känner man sig förlöst och upprymd. Trött men ändå med ny energi. Och Ruffie vill dela med sig av den känslan. Allt du egentligen behöver för att ta dig igenom ett Ruffiepass är hjärta.

OBS!

Notera att Ruffie training hålls både i Vasaparken och i Liljeholmen. Läs klassbeskrivningen för information om mötesplats.

Bra att veta

  • Missa inte att Ruffie finns på flera locations och tider! Och du, inga pass ställs in - med Ruffie tränar man oavsett väder, så glöm inte att klä dig rätt!

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Få access till Ruffie Training samt 250 andra anläggningar redan idag!

Testa Swiftr fr. 490kr/mån Vad är Swiftr?

Hitta hit

Liljeholmsgränd 15, 117 61 Stockholm

Närliggande studios

True Workout - Liljeholmen - Swiftr partner

True Workout - Liljeholmen

Gymmet - Stockholm - Swiftr partner

Gymmet - Stockholm

Fit by Us - Swiftr partner

Fit by Us

House of shapes - Swiftr partner

House of shapes

Stäng