Padelverket

Älvsjö, Stockholm

Spela på Padelverket

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Måndag 06.00 - 23.3
Tisdag 06.00 - 23.30
Onsdag 06.00 - 23.30
Torsdag 06.00 - 23.30
Fredag 06.00 - 22.30
Lördag 07.00 - 22.30
Söndag 07.00 - 23.30

Avvikelser från ordinarie öppettider hittas på Padelverkets hemsida.

Beskrivning

Grundarna av Padelverket är Lasse Lindberg, Roger Strandbro och Olle Lindberg, tre Stockholmare som älskar racketsport och Padel i synnerhet! Anledningen till att de ville starta upp Padelverket var helt enkelt att de ville få bättre möjlighet att spela, få arbeta med något aktivt och roligt och inte minst att få vara del av att sprida en relativt ny sport i Sverige.
En av de bästa fördelarna med Padel är, enligt grundarna själva, att det är en enkel sport att lära sig och alla kan utöva det, oavsett kön eller ålder. Reglerna är enkla och det fantastiska är att alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten. Du behöver inte ha någon erfarenhet av racketsporter för att kunna njuta av den. Dessutom är det en mycket social sport då man alltid spelar dubbel vilket kräver mycket samarbete. Padelverket ligger granne med Stockholmsmässan i Älvsjö - välkomna!

OBS!

För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Vill du spela två timmar så bokas den tiden separat och betalas direkt till Padelverket. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bra att veta

 • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka genom att gå in på matchi.se och sök på Padelverket.
 • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
 • 3) Invänta bekräftelse via mail.
 • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i receptionen.
 • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
 • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
 • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se.
 • Notera att swishbetalningen är bindande och att inga pengar återbetalas vid avbokning. Det går heller INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
 • Det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning anläggningen.
 • Racketar finns för uthyrning (40 kr).
 • Tag med eget lås till skåpen.
 • Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bokning

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Måndag 06.00 - 23.3
Tisdag 06.00 - 23.30
Onsdag 06.00 - 23.30
Torsdag 06.00 - 23.30
Fredag 06.00 - 22.30
Lördag 07.00 - 22.30
Söndag 07.00 - 23.30

Avvikelser från ordinarie öppettider hittas på Padelverkets hemsida.

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela på Padelverket och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Varuvägen 16, 125 30 Stockholm

Närliggande studios

Självförsvarsakademin - Swiftr partner

Självförsvarsakademin

Liljeholmens BJJ - Swiftr partner

Liljeholmens BJJ

MittGym - Swiftr partner

MittGym

Klättercentret Telefonplan - Swiftr partner

Klättercentret Telefonplan

Stäng

Utforska mer träning