Motion Studio Online

Online

Träna på Motion Studio Online

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Online innebär - öppet dygnet runt!

Beskrivning

Motion är ett team av tränare som har fokus på kvalitet, kompetens men framförallt att vi gör det vi älskar och vi gör allt för våra klienter. Det som gör Motion så mycket starkare än andra är att det just är ett team med högt förtroende för varandra och då hjälps åt, inspireras och utvecklas av varandra vilket gör att man som klient får kraften och kunskapen från inte bara EN PT utan hela teamet vilket höjer klienters resultat och välmående.

PT Online är en tjänst som erbjuder personlig träning och kostrådgivning online. Med PT Online får du tillgång till professionell träning och kostrådgivning från kvalificerade personliga tränare och kostrådgivare. Tjänsten är ett bra alternativ för dig som vill ha en personlig tränare men inte har möjlighet att träna på plats. Du kan träna när det passar dig och få uppföljning från din personliga tränare. PT Online är ett bra val för dig som vill ha bästa möjliga resultat och fördelar med online träning.

Studion erbjuder Swiftrs medlemmar 10% rabatt på PT online. Vi ser fram emot att få träffa dig och börja din resa mot en hälsosammare livsstil tillsammans!

OBS!

En professionell personlig tränare svarar på din intresseanmälan för en inledande kostnadsfri konsultation där ni går igenom just dina mål och förutsättningar. Uppge att du är från Swiftr i din kontakt med tränaren.

Bra att veta

  • Vad får du?
  • TRÄNINGSSCHEMAN GJORDA FÖR DIG: Få ett träningsschema skräddarsytt efter dina unika mål och behov av våra professionella personliga tränare.
  • DITT EGNA KOSTSCHEMA: En personligt utformad kostplan anpassad efter dig, dina mål och dina preferenser.
  • VI FÖLJER DINA FRAMSTEG TILLSAMMANS: Din tränare följer dina framsteg noga och hjälper dig att hålla dig på rätt väg genom veckovis uppföljning. Under tiden följer du din utveckling i appen.
  • KONTINUERLIG KOMMUNIKATION: Våra tränare är alltid tillgängliga via direktchatt för att svara på frågor och ge feedback för att hjälpa dig att nå dina mål.

Bokning

Boka din PT genom länken! Uppge vid första kontakt att du är från Swiftr för att få din rabatt på 10%.

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Online innebär - öppet dygnet runt!

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Motion Studio Online och över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Torsgatan 77, 113 37 Online

Närliggande studios

Club Running Sweden (CRS) - Swiftr partner

Club Running Sweden (CRS)

Trainics - Swiftr partner

Trainics

Elite Palace Hotel - Vana spa och träningsanläggning - Swiftr partner

Elite Palace Hotel - Vana spa och träningsanläggning

E2elements - Swiftr partner

E2elements

Stäng

Utforska mer träning