Infinite hot yoga Gävle

Gävle

Yoga på Infinite hot yoga Gävle

Provträna nu!

Provträna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

Infinite Hot yoga är Gävles enda hot yoga studio och erbjuder en variation av yogaklasser inkl 60 & 90 minuters Bikram Yoga, Hatha Hot Flow samt Transformational Hatha Yoga. Alla klasser hålls i 35 till 40 graders värme. Det fantastiska med att praktiser yoga i värme är att muskler och bindvävnad blir mjukare och tillåter då en djupare stretch med mindre risk för skador. En förbättrad blodcirkulation uppnås då kapillärerna utvidgar sig som en reaktion av värmen vilket resulterar i att mer syre förs till muskler, vävnader, körtlar och organ. Värmen främjar även kroppens svettmekanism som hjälper avgiftningsprocessen genom att man svettas ut toxiner och slaggprodukter. Pulsen höjs vilket stärker hjärtat, förbättrar hjärt- och kärlsystemet och konditionen. Infinite hot yoga hälsar alla välkomna, erfarna som nybörjar-yogisar.

OBS!

Om du är förstagångsbesökare så kommer du att behöva skriva in dig i Infinite hot yogas system.

Bra att veta

  • Ta med dig två handdukar: en större handduk att ha på din yogamatta samt en för duschen (ifall du önskar duscha på studion). Yogamatta såväl som handdukar finns att hyra och köpa på studion. Ta gärna med dig en flaska vatten till dina första klasser, men eftersträva gärna att klara dig med mindre eller helt utan vatten under klassen på sikt.
  • Vi rekommenderar att klä dig lätt, t.ex. shorts och linne (du kommer att svettas mycket så undvik löst sittande plagg). Det finns duschar och omklädningsrum i studion.
  • Använd inte parfym, starkt luktande lotioner eller hårprodukter före yogan. Berätta alltid för läraren om du är gravid, har högt blodtryck, har några sjukdomar/skador, eller nyligen genomgått en operation.
  • Man bör inte äta eller dricka annat än vatten 2-3 timmar innan en klass. Drick mycket vatten under hela dagen innan du kommer till klassen. Det är viktigt att ha en bra vätskebalans så att man inte blir uttorkad.
  • Det är möjligt att du känner yrsel, illamående eller huvudvärk under eller efter klassen. Detta är inget ovanligt, speciellt första gången, och är oftast ett tecken på att kroppen nu börjat reagera och agera. Se detta som något positivt och början på en reningsprocess. Ge inte upp - denna fas passerar snabbt. Om illamåendet eller yrseln kommer under klassen kan du stå stilla, sätta dig ner eller lägga dig på yogamattan och vila en stund. Försök att alltid stanna i det varma rummet och undvik att dricka vatten om du mår illa. Fokusera istället på att andas lugnt, tyst, långsamt och utan motstånd.
  • Matta finns att hyra för 20 kr.
  • Duschhandduk finns att hyra för 10 kr
  • Yogahandduk finns att hyra för 30 kr

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Yoga på Infinite hot yoga Gävle och träna fritt på över 350 andra anläggningar redan idag!

Starta min provperiod Utforska all träning

Hitta hit

Södra Kansligatan 7A, 802 52

Närliggande studios

Dome Adrenaline Zone - Swiftr partner

Dome Adrenaline Zone

Uppsala Padelcenter Librobäck - Swiftr partner

Uppsala Padelcenter Librobäck

Turbo sport zone - Swiftr partner

Turbo sport zone

Ultimate Performance center - Swiftr partner

Ultimate Performance center

Stäng

Utforska mer träning