Ekerö Padel Träkvista

Ekerö

Spela padel på Ekerö Padel Träkvista

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

Välkommen till en mycket populär padelbana inomhus bara 30 minuter från city! Anläggningen erbjuder 2 stycken banor som ligger i byggnaden bakom ishockeyhallen vid Träkvista Idrottsplats. Lån av 4 racketar ingår. Om du inte har med dig egna bollar finns det bollar att köpa på plats i en automat, kreditkort MasterCard och Visa. Bokningsbara banor för Swiftr-medlemmar: 06.00-17.00 vardagar året runt. Följ stegen nedan under "bra att veta" för att boka.

Skulle ni vara intresserade av att ta en privat padellektion kostar det endast 150 kr extra utöver bankostnaden (kostnaden för banan för spelare som ej är Swiftr medlemmar). Bokningsbara lektionstider för Swiftr-medlemmar är 10.00-15.00. Skriv med i bokningsmailet om du vill boka en lektion återkommer vi om tränaren är ledig.

OBS!

För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bra att veta

 • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan).
 • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
 • 3) Invänta bekräftelse via mail.
 • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod som sitter på glasingången till hallen.
 • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
 • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
 • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se. Notera att swishbetalningen är bindande och att inga pengar återbetalas vid avbokning. Det går heller INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
 • Bokningsbara banor för Swiftr-medlemmar:
 • 06.00-17.00 vardagar året runt.
 • Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bokning

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela padel på Ekerö Padel Träkvista och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Ekerövägen 65, 178 37 Ekerö

Närliggande studios

Ekebyhovsbacken - Swiftr partner

Ekebyhovsbacken

Ekebyhov konstsnöspår - Swiftr partner

Ekebyhov konstsnöspår

Ekerö Padel Jungfrusund - Swiftr partner

Ekerö Padel Jungfrusund

Repeat Footvolley Academy - Swiftr partner

Repeat Footvolley Academy

Stäng

Utforska mer träning