Ekerö Padel Träkvista

Ekerö, Stockholm

Spela padel på Ekerö Padel Träkvista

Provträna nu!

Provträna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

Välkommen till en mycket populär padelbana inomhus bara 30 minuter från city! Anläggningen erbjuder 2 stycken banor som ligger i byggnaden bakom ishockeyhallen vid Träkvista Idrottsplats. Lån av 4 racketar ingår. Om du inte har med dig egna bollar finns det bollar att köpa på plats i en automat, kreditkort MasterCard och Visa. Bokningsbara banor för Swiftr-medlemmar: 06.00-17.00 vardagar året runt. Följ stegen nedan under "bra att veta" för att boka.

Banorna är oftast obemannade och du kommer in på banorna med appen PARAKEY. Se till att ladda ner PARAKEY för att kunna låsa upp dörren till banan. En inbjudan skickas till den Swiftr-medlem som har bokat banan (endast första gången, när man väl fått en inloggning så skickas endast en digital nyckel till det kontot). Dörren öppnas genom att man går in på appen och trycker "öppna", via Bluetooth. Belysningen tänds automatiskt när det blir mörkt och släcks efter strängning. Glöm inte att stänga dörrarna efter spel om ni har ställt upp dem!

Skulle ni vara intresserade av att ta en privat padellektion kostar det endast 150 kr extra utöver bankostnaden (kostnaden för banan för spelare som ej är Swiftr medlemmar). Bokningsbara lektionstider för Swiftr-medlemmar är 10.00-15.00. Skriv med i bokningsmailet om du vill boka en lektion återkommer vi om tränaren är ledig.

OBS!

För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.

Bra att veta

  • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan).
  • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar.
  • 3) Invänta bekräftelse via mail.
  • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod som sitter på glasingången till hallen.
  • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
  • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
  • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se, eventuell återbetalning Swishas tillbaka.
  • Bokningsbara banor för Swiftr-medlemmar:
  • 06.00-17.00 vardagar året runt.

Bokning

Boka

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela padel på Ekerö Padel Träkvista och träna fritt på över 350 andra anläggningar redan idag!

Starta min provperiod Utforska all träning

Hitta hit

Ekerövägen 65, 178 37

Närliggande studios

Ekebyhovsbacken - Swiftr partner

Ekebyhovsbacken

Ekebyhov konstsnöspår - Swiftr partner

Ekebyhov konstsnöspår

Ekerö Padel Jungfrusund  - Swiftr partner

Ekerö Padel Jungfrusund

Bounce trampolinpark - Stockholm - Swiftr partner

Bounce trampolinpark - Stockholm

Stäng

Utforska mer träning