Ekerö Padel Jungfrusund

Ekerö

Spela padel på Ekerö Padel Jungfrusund

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

Välkommen till kanske Stockholms finaste närliggande padelbana utomhus (sommartid). Bara 30 minuter från city hittar vi denna pärla till utomhusbana beläget precis vid vattnet. Vad sägs om en tuff padelmatch och därefter ett avsvalkande dopp i Mälaren efteråt?

Utomhusbanorna är belägna vid Jungfrusunds Skärgårdsstad och håller öppet från maj till september. Lån av 4 racketar ingår och ligger i dynboxen mellan de två banorna. Det kan finnas bollar att låna men för säkerhets skull är det bra att ha med sig egna. Vid banornas mitten hittas en box/låda där padelracket finns, på den högra boxens bakre vägg (om man blickar ut mot vattnet) hittas även QR-koden som scannas som vanligt. Vill man duscha så finns 2 stycken gästhamnstoaletter med dusch mittemot restaurang Jungfrusund kod: 9798. Saknar du information kring något kika gärna in hemsidan där all info finns!

Skulle ni vara intresserade av att ta en privat padellektion kostar det endast 150 kr extra utöver bankostnaden (kostnaden för banan uppstår för spelare som ej är Swiftr medlemmar). Bokningsbara lektionstider för Swiftr-medlemmar är 10.00-15.00. Skriv med i bokningsmailet om du vill boka en lektion återkommer vi om tränaren är ledig. Ha så kul!

OBS!

För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bra att veta

  • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka (klicka på knapp nedan). Klicka på "Padel (Utomhus)".
  • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
  • 3) Invänta bekräftelse via mail.
  • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i box/låda (den högra när du blickar ut mot vattnet) där padelracket finns vid padelbanornas mitt (se bild).
  • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
  • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
  • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se. Notera att swishbetalningen är bindande och att inga pengar återbetalas vid avbokning. Det går heller INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning. Bokningsbara banor för Swiftr-medlemmar: 06.00-17.00 vardagar. Stängt mellan oktober och april.
  • Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar.

Bokning

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela padel på Ekerö Padel Jungfrusund och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Bryggavägen 133A, 178 51 Ekerö

Närliggande studios

Ekebyhov konstsnöspår - Swiftr partner

Ekebyhov konstsnöspår

Ekebyhovsbacken - Swiftr partner

Ekebyhovsbacken

Repeat Footvolley Academy - Swiftr partner

Repeat Footvolley Academy

Ekerö Padel Träkvista - Swiftr partner

Ekerö Padel Träkvista

Stäng

Utforska mer träning