DIF Boxning

Vasastan, Stockholm

Boxas DIF Boxning

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

Välkommen till en genuin och anrik boxningsklubb med all klassisk utrustning såsom boxningsring, säckar, speedballs, double-ended balls, vattensäckar, majsbollar mm. Gruppträning eller egenträning och mindre gym med maskiner och lösa vikter. Djurgården Boxning är Sveriges äldsta, största och mest framgångsrika boxningsklubb med klasser för motion, nybörjare och matchboxare. Lokalen är 540 kvm, med två boxningssslar och två rum för gymträning. Separet omklädningsrum, WC och dusch för män och kvinnor, samt fikahörna.

Djurgården Boxning är en ideell förening och del av Djurgårdens IF Alliansförening med gemensam värdegrund. De står således för allas lika värde och accepterar därför inte rasism, mobbing eller annat förtryck (tex sexuella trackaserier) eller doping i deras lokaler.

Bra att veta

  • Separat dusch och omklädningsrum för damer och herrar. Fikahörna med TV. Värdesaker förvaras antingen i värdeskåp i entrén (ta med eget hänglås) eller i egen väska i lokalen om alla skåp upptagna.
  • Utrustning: Boxhandskar, huvudskydd och hopprep finns att låna. Men vi rekommenderar att ta med egen utrustning om man har.
  • De som vill delta i sparringövningar (full kontakt) måste ta med eller köpa tandskydd. Vill man inte sparras gör man alternativa övningar.

Kommande klasser

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Boxas DIF Boxning och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Tomtebogatan 13, 113 39

Närliggande studios

STHLM Barre - Birkastan - Swiftr partner

STHLM Barre - Birkastan

FightClub Stockholm - Swiftr partner

FightClub Stockholm

E2elements - Swiftr partner

E2elements

Switch Gym - Swiftr partner

Switch Gym

Stäng

Utforska mer träning