CrossNature

Bromma, Stockholm

Vill du besöka CrossNature?

Då borde du testa Swiftr!
Du får enkelt access hit (samt 200+ andra ställen)

Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

CrossNature håller endast igång med lördagspassen mellan den 1 juli - 13 augusti. Efter den 13 aug går de upp i fullt schema igen!

Beskrivning

CrossNature har funnits sedan 2010 och var därmed ett av de företag som la grunden för den utomhusträningstrend som nu vuxit sig stark i hela landet. Grundaren Anna Adelman har hämtat inspiration till denna funktionella träningsform från flera olika sporter, bla boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. CrossNature® går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns samt varandra för att träna både styrka och kondition. Singelövningar blandas med parövningar och gruppövningar så att alla kan utmana sig på sin nivå och passen hålls hela året om. Tillsammans med CrossNature kan du träna varierat och effektivt, men samtidigt få energi och upplevelse genom vacker natur och en positiv gemenskap i gruppen. Motsatsen till CrossNature-träning träning är ett löpband på ett svettigt gym. Efter en dag på kontoret kan du istället njuta av frisk luft och inspirerande natur. Välkommen ut!

OBS!

Tänk på att det är olika samlingsplatser för de olika grupplektionerna. Se aktuell plats/adress under beskrivningen för respektive klass CrossNature håller endast igång med lördagspassen mellan den 1 juli - 13 augusti. Efter den 13 aug går de upp i fullt schema igen!

Bra att veta

  • Kom i tid till grupplektionerna då gruppen förflyttar sig när klassen börjar

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

CrossNature håller endast igång med lördagspassen mellan den 1 juli - 13 augusti. Efter den 13 aug går de upp i fullt schema igen!

Få access till CrossNature samt 200 andra anläggningar redan idag!

Testa Swiftr fr. 490kr/mån Vad är Swiftr?

Hitta hit

, 168 51 Stockholm

Se även

Åkeshovs simhall

World Class Sundbyberg

Sundbybergs simhall

World Class Alvik

Stäng