Bodyscanning med PT Tom

Vasastan, Stockholm

Få bättre koll med Bodyscanning med PT Tom

Provträna nu!

Provträna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Beskrivning

Scanning + konsultation = resultat!

Träningsresultat kommer aldrig så snabbt som när du arbetar målmedvetet med träning och kost! Swiftr samarbetar exklusivt med PTn och kostrådgivaren Tom Söderquist, som ger dig en unik möjlighet att visuellt och med siffror få en översikt kring din form idag, samt verktyg för att mäta resultat och nå dina formmål.

Hur?

Det är enkelt! Du börjar med att få en scanning av kroppen i den världsledande Fit3D-scannern. Fit3D-scannern läser av kroppen med hjälp av infraröda kameror och genomför över 450 olika mätningar av kroppsmassan. Resultatet blir en visualiserad översikt av din form, volym, muskelmassa, fettprocent, fötternas balans, samt kroppens hållning. Allt som du enkelt får access till genom ditt eget inlogg!

Konsultationen fortsätter med att du och Tom tillsammans går igenom ditt utgångsläge baserat på din scanbild och därefter sätter upp en plan för såväl kost och träning så att du med dina förutsättningar kan nå realistiska mål.

För att träningen ska ge maximal effekt krävs ett träningsupplägg som passar dig på alla plan. Vi skräddarsyr ditt unika program oavsett om du är en vanlig motionär eller tillhör världseliten. Tillsammans skapar ni maximal utveckling och träningsglädje.

Och sen då?

Vid nästa scanningstillfälle följs din utveckling upp. Då ser du om du svarar optimalt på träningen eller om träningsupplägget bör förändras.

Scanningstillfällena skapar en morot för fortsatt träning då du ser omedelbara resultat. Varför inte tävla mot dina vänner eller kollegor om vem som utvecklas bäst. Eller gå ihop och skapa lag som utmanar varandra.

Om Tom

Tom har spenderat tid i Los Angeles och på Gold Coast i Australien där han har jobbat som kostrådgivare och PT åt några världens största stjärnor. I tillägg till träningsexpertis har Tom en stor passion för kost, då han har spenderat mycket tid på att laborera med olika råvaror och sammansättning på maten för att se hur kroppen förändrar sig i välmående eller muskeluppbyggnad.

”Detta gjorde jag i 25 år. I och med att kosten är 90% av träningen så är det viktigt att veta vilken sammansättning på kost man ska ha är grunden för att ha en fungerande upp byggnad och egen produktion av kroppens hormoner. Där man ställer in kroppen att fungera optimalt, trötthet, depression, utbrändhet är många gånger sjukdomar som kommer som ett svar på dåliga kostvanor.”

Toms hälsokonsultationer utgår alltid från dig, dina förutsättningar och din livsstil.

OBS!

Introduktionen kostar 599kr (ord. pris 1700kr) när du bokar via Swiftr. Betala senast 24h innan start för att säkra din plats.

Bra att veta

  • Tom delar studio med Delta Gym

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Få bättre koll med Bodyscanning med PT Tom och träna fritt på över 350 andra anläggningar redan idag!

Starta min provperiod Utforska all träning

Hitta hit

Hälsingegatan 5, 113 23

Närliggande studios

Delta Gym - Swiftr partner

Delta Gym

Stockholm Kickboxning - Swiftr partner

Stockholm Kickboxning

True Workout - Vasastan - Swiftr partner

True Workout - Vasastan

Brazouka - Swiftr partner

Brazouka

Stäng

Utforska mer träning