Blue Zense Yoga & Träning

Dalarö, Stockholm

SUP:a Blue Zense Yoga & Träning

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Säsongen startar igen sommaren 2021

Beskrivning

Blue Zense Yoga & Träning erbjuder yoga och träning på vatten (Stand Up Paddleboard Yoga/Fys/Paddling) och på land i havsnära skärgårdsmiljö med Askfatshamnen Dalarö som utgångspunkt. En mycket stor del av verksamheten är på och/eller vid vatten.

Namnet Blue Zense är inspirerat av fenomenet “Blue Mind” eller “blått sinne” som beskriver vattnets positiva inverkan på oss och hur ett milt meditativt tillstånd karakteriserat av stillhet, rofylldhet och harmoni kan triggas igång när vi är i, på eller nära vatten. Det finns en hel del forskning som påvisar dessa effekter och det är en röd tråd i deras verksamhet. Från maj till september går regelbundna SUP Yoga & SUP Fysklasser på vattnet med olika inriktningar. Att yoga på en SUP bräda ger en extra dimension och du kan nyttja vattnets positiva effekter för att bli mer närvarande, tystna tankarna, stilla sinnet och slappna av i kroppen.

Fokus i klasserna är både närvaro och balans samt styrka och rörlighet – allt utifrån intention, syfte och behov. Utveckla medveten närvaro och andning, fokus och balans, stärk din core samt få en härlig, kul och (om du vill) utmanande stund på SUP brädan. Vattnet ger en extra dimension till yogan och träningen – vi får arbeta lite extra med vår core och balans samt får en härlig naturupplevelse som bonus, oavsett väderlek.

Varmt välkommen!

OBS!

Säsongen startar igen sommaren 2021. Då detta är en exklusiv och populär studio med ett fåtal brädor per pass krävs avbokning senast 12 timmar innnan klassens start. Om du inte kan gå, var noga med att avboka i tid så att någon annan kan utnyttja din plats :)

Bra att veta

 • Adressen är Askfatsvägen, Askfatshamnen Dalarö. Det finns inget vägnummer där men är lätt att hitta. Vill du skriva in i GPS:en rekommenderas att du skriver in: Askfatsvägen Dalarö och följer Askfatsvägen hela vägen ner mot hamnen. På vänster sida precis innan hamnen finns en stor betalparkering (sms betalning). Fortsätt sedan vidare till fots i samma riktning som du kom. Du hittar oss strax efter restaurang Bistro Solsidan på vänster sida (mittemot hamnkontoret).
 • Samling sker en kvart innan respektive klass startar så att du vid behov hinner byta om till våtdräkt och så att vi kommer ut på vattnet i tid.
 • Inga förkunskaper krävs, förutom simkunnighet.
 • Samtliga av klasserna är för alla - oavsett tidigare erfarenhet av yoga och/eller SUP - det går alltid att anpassa alla övningar utifrån behov, önskemål och förutsättningar. Du tränar och yogar helt utifrån din egen förmåga och dagsform.
 • Vi ankrar upp alla SUP brädor under SUP Yoga & SUP Fysklasserna.
 • All utrustning ingår (Kona Namaste SUP bräda, leash/säkerhetsrem, flytväst).
 • Vid önskemål och behov finns våtdräkter och våtdräktsskor att låna. Varma soliga sommardagar är det dock skönast att paddla, yoga och träna i shorts & linne, träningskläder eller yogakläder.
 • Medtag badkläder att ha under våtdräkten alternativt shorts & linne/träningskläder/yogakläder att ha under klassen. Ombyte är bra att ha ifall du blir fuktig eller blöt.
 • Ta gärna med en vattenflaska att ha med ut på vattnet.
 • Tillgång till omklädningsrum, dusch och toaletter finns. Bastu går att boka mot en extra kostnad.
 • Skåp finns ej, men det går att förvara privata tillhörigheter i låst utrymme under pågående klass medan vi är ute på vattnet.

Kommande klasser

Faciliteter

Dusch Skåp

Visa öppettider

Säsongen startar igen sommaren 2021

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

SUP:a Blue Zense Yoga & Träning och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Askfatsvägen, 137 70

Närliggande studios

Actionpadel - Swiftr partner

Actionpadel

Haninge Tennisklubb - Swiftr partner

Haninge Tennisklubb

Tinas YogaFörAlla - Swiftr partner

Tinas YogaFörAlla

Haninge Hälsostudio - Swiftr partner

Haninge Hälsostudio

Stäng

Utforska mer träning