Bjärreds Padel

Bjärred

Träna på Bjärreds Padel

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bjärred Padel har öppet mellan 05.00-24.00 alla dagar i veckan. För avvikande öppettider, se anläggningens hemsida.

Beskrivning

Bjärred Padel består av en anläggning med 6 banor av högsta kvalitet. Vi har lagt stort fokus på att skapa bästa möjliga upplevelse, med bra inomhusklimat, ljudisolering, belysning och banor som är i toppklass.

Vi är padelentusiaster som vill ge möjligheten för alla att lära känna de fantastiska möjligheter Padel har att erbjuda, både för träning, tävling och bara för att umgås och ha trevligt. Hallen ligger i Borgeby utmed E6:an. Padelrack finns för uthyrning.

OBS!

Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas via Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst finns tillgänglig under tider 09.00 - 15.00 vardagar. Bokningar tas endast emot via mail.

Bra att veta

  • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka genom att gå in på matchi.se och sök på Bjärreds Padel.
  • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
  • 3) Invänta bekräftelse via mail.
  • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i receptionen.
  • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
  • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
  • Avbokning måste ske senast 24 h innan starttid till hello@swiftr.se.
  • Notera att swishbetalningen är bindande, inga pengar återbetalas utan vid avbokning sparas summan som ett saldo på ditt konto. Det går INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.

Bokning

Kolla upp vilken tid du vill boka genom följande sida. Maila oss sedan enligt instruktion med vilket tid du önskar att boka.

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Visa öppettider

Bjärred Padel har öppet mellan 05.00-24.00 alla dagar i veckan. För avvikande öppettider, se anläggningens hemsida.

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Träna på Bjärreds Padel och över 400 andra anläggningar redan idag!

Utforska all träning

Hitta hit

Basunvägen 4, 237 42 Bjärred

Närliggande studios

Segevångsbadet - Simklubben Ran - Swiftr partner

Segevångsbadet - Simklubben Ran

Body & Soul Movement - Swiftr partner

Body & Soul Movement

Comfort Hotel Malmö - Swiftr partner

Comfort Hotel Malmö

Toughest LAB - Swiftr partner

Toughest LAB

Stäng

Utforska mer träning