Ashtanga yoga Uppsala

Uppsala centrum, Uppsala

Yoga på Ashtanga yoga Uppsala

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

Ashtanga Yoga Uppsala öppnade i centrala Uppsala 2006 och har klasser 52 veckor om året för både nybörjare och dig som yogat länge. De som arbetar på Ahstanga yoga Uppsala är ett dedikerat lärar-team som själva ägnar åtskilliga timmar varje vecka på sin egen yogamatta och ser till att kontinuerligt vidareutbilda sig. Hos Ashtanga Yoga Uppsala är du i trygga händer: Deras yogalärare har tillsammans över 100 års yogavana!

De undervisar framför allt i Ashtanga yoga och med Mysore som specialitet, men även i bland annat yinyoga, mamma & baby-yoga, gravidyoga och pranayama. Det spelar ingen roll om du är stel och otränad eller smidig och i toppform när du kommer första gången utan instruktören anpassar yogan efter dina förutsättningar.

För Ashtanga yoga Uppsala är det viktigt med en stillsam och avstressande miljö, där man kan få en paus från vardagen och hämta ny energi. Med deras shala har de försökt skapa en personlig och rofylld plats – som de hoppas att du ska känna dig hemma hos! Varmt välkommen!

Bra att veta

  • Studion är beläget något kvarter från Domkyrkan, snett mitt emot Studentbokhandeln - i samma hus som Hair Team & Annelie K choklad.
  • Ingången kan vara lite svåra att hitta, då vi inte har någon skylt på fasaden, porten är lite undanskymd och de håller till högst upp i huset. Ta sikte på Annelie K choklad och tobaksaffären: Mitt emellan där är porten! Det står vanligtvis en gatupratare utanför också. Ange portkoden som du hittar i bokningsbekräftelsen

Kommande klasser

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Yoga på Ashtanga yoga Uppsala och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Sysslomansgatan 8, 18273 Uppsala

Närliggande studios

Uppsala Yogaskola - Swiftr partner

Uppsala Yogaskola

Uppsala Yogamassage - Swiftr partner

Uppsala Yogamassage

Kadampa Meditationscenter Uppsala - Swiftr partner

Kadampa Meditationscenter Uppsala

Pakvis Hälsocenter - Swiftr partner

Pakvis Hälsocenter

Stäng

Utforska mer träning