Aroma Spa

Malmö Centrum, Malmö

Gör Floating på Aroma Spa

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Beskrivning

I centrala Malmö gömmer sig en härlig oas med spaavdelning för att fly vardagen lite. Här finns tid för att koppla av i bubbelpoolen eller göra en så kallad floating i en lugn och rofylld atmosfär. I den fantastiska spaavdelningen Madagaskar kommer du genast ner i varv. Här befinner du dig i ett tropiskt paradis och blickar ut över djungelfloden. I spaavdelningen Madagaskar finns en generös soffa som rymmer det stora sällskapet, bredvid finns en härlig bubbelpool som ger överblick över hela spa-avdelningen. Välkommen till tropikerna i Malmö! I Madagaskar finns det plats för max 16 personer. Floating innebär att du flyter i en stor tank med 34,8 gradigt saltvatten. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, depression eller ångest. Resultatet kan hålla i sig fyra månader efter behandlingsperioden.

Enligt forskarna är flytbehandlingen ett effektivt sätt att utlösa kroppens avslappningsrespons. Nivån av stresshormoner sjunker under och efter flytbehandlingen. Behandlingen får ökad effekt genom att prolaktin, ett slags “livskraftshormon” utsöndras i större mängd. Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn. Något mer avstressande än floating finns inte. Upplevelsen är individuell och kan variera från gång till gång. Känslan är obeskrivbar och måste upplevas!

Bra att veta

  • Som Swiftr-medlem kan du boka 1h egen spaavdelning med bubbelpool och betalar ett reducerat pris på endast 150 kr/ person (ordinarie pris 435 kr / person). 45 minuter Floating och betalar ett reducerat pris på endast 250 kr/ person (ordinarie pris 650 kr/person). Floating 45 min + 20 min massage till ett reducerat pris på 380 kr/ person (ordinarie pris 700kr/ person)
  • Betalningen sker på plats.
  • Bokningsbara tider för Swiftr-medlemmar är alla dagar 11-20.
  • För att boka ring Aroma Spa på 040307272 , berätta vilken upplevelse du vill boka samt datum, tid och ditt medlemsnummer på Swiftr.
  • På bubbelpool Madagaskar är minimum antal personer som går att boka 2 personer. Är vännen som du tar med dig till bubbelpoolen ej Swiftr-medlem betalar denne endast 280 kr/ person (ordinarie pris 435 kr/ person) tack vare att denne kommer med Swiftr-medlem. Floatingen är för 1 person.
  • Efter er tid i spa-avdelningen kan ni duscha i ett separat omklädningsrum.

Bokning

För att boka ring Aroma Spa på 040307272 , berätta vilken upplevelse du vill boka samt datum, tid och ditt medlemsnummer på Swiftr.

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Gör Floating på Aroma Spa och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Husargatan 3, 211 28 Malmö

Närliggande studios

Fit to the Core - Swiftr partner

Fit to the Core

Hot Yoga Malmö - Swiftr partner

Hot Yoga Malmö

Classic Pilates - Swiftr partner

Classic Pilates

Milstenen Spa - Swiftr partner

Milstenen Spa

Stäng

Utforska mer träning