Actionpadel

Haninge, Stockholm

Spela padel på Actionpadel

Kom igång nu

Träna med Swiftr, framtidens gymkort idag!

Vad är Swiftr? Läs mer om Swiftr

Beskrivning

Helt nyöppnade Actionpadel slog upp portarna 2019 och är redan en populär destination för såväl nöjesspelande kompisgäng som hårdsatsande padelentusiaster och allt däremellan. Här hittar du 6 st högkvalitativa banor, gratis parkering, omklädningsrum för alla besökare, reception, shop, kidscorner samt loungeområde för allt härligt padelsnack m.m.

Välkommen till 2000 kvm nybyggd padelglädje!

OBS!

För Swiftr-medlemmar gäller 1 timmes spel per dag. Vill du spela två timmar så bokas den tiden separat och betalas direkt till Actionpadel. Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas via Swish i förskott. Vill du boka eller boka av en bana, var ute i god tid då Swiftrs kundtjänst pga rådande omständigheter finns tillgänglig under tider 10.00 - 16.00 vardagar. Bokningar tas endast emot via mail.

Bra att veta

 • 1) Hitta den lediga bana du önskar boka genom att gå in på matchi.se och sök på Actionpadel.
 • 2) Maila hello@swiftr.se och ange följande information: (a) Önskad tid och datum, (b) Namn på samtliga deltagare, (c) antal personer i sällskapet som inte är Swiftr-medlemmar. Vi tar inte emot bokningar via chatt och endast en banbokning per bokningstillfälle.
 • 3) Invänta bekräftelse via mail.
 • 4) Du/ni som är Swiftr-medlemmar betalar genom att checka in som vanligt på plats via QR-kod i receptionen.
 • 5) Eventuella spelare som inte är Swiftr-medlemmar betalar för resterande del av bankostnaden i förskott via Swish (Ex: är ni två Swiftr-medlemmar och två icke Swiftr-medlemmar så betalas 50% av bankostnaden i förskott). Betalning måste göras minst 24 timmar innan bantiden, har betalning inte inkommit förfaller bokningen. Planera därför din bokning efter detta!
 • Padel är en sport som spelas av 4 personer. Om ni är färre, t.ex. 2 stycken Swiftr-medlemmar, men vill spela ändå måste mellanskillnaden betalas som om ni hade varit 4 spelare. Betalning blir därmed även i detta fall 50% av bankostnaden som betalas till Swish i förskott.
 • Avbokning måste ske senast 12 h innan starttid till hello@swiftr.se.
 • Notera att swishbetalningen är bindande, inga pengar återbetalas utan vid avbokning sparas summan som ett saldo på ditt konto. Det går INTE att ha pengarna tillgodo för en framtida bokning.
 • Det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning anläggningen.
 • Racketar finns för uthyrning (40 kr).
 • Tag med eget lås till skåpen.

Bokning

Boka

Faciliteter

shower.svg Cabinet Sauna Locker Room Parking

Upptäck nya träningsformer och träna varierat med Swiftr

Spela padel på Actionpadel och träna fritt på över 400 andra anläggningar redan idag!

Kom igång nu Utforska all träning

Hitta hit

Albybergsringen 110, 137 69 Stockholm

Närliggande studios

Haninge Tennisklubb - Swiftr partner

Haninge Tennisklubb

Haninge Hälsostudio - Swiftr partner

Haninge Hälsostudio

Crossfit Unique - Swiftr partner

Crossfit Unique

Farsta sim- och idrottshall - Swiftr partner

Farsta sim- och idrottshall

Stäng

Utforska mer träning