Vanliga frågor


Kan jag bjuda in en vän till Swiftr?

Ja! du kan både bjuda in en vän att testa på ett pass gratis och du får dessutom 100 kr rabatt för varje vän som blir medlem. Såhär gör du:

Bjud med en kompis på ett gratis pass direkt i appen genom följande steg:

  1. Gå in på klassen i appen som ni vill gå på tillsammans och klicka på "Bjud med en vän"
  2. Klicka på den gröna knappen och skicka länken till din vän via valfritt medium
  3. Din vän får instruktioner och skapar själv upp ett provkonto via vår app. Därefter kan ni träna tillsammans och ni båda checkar in på passet som vanligt med QR-koden!
Få 100 kr tillgodo för varje vän som blir medlem!
  1. Dela din vän-länk (finns i appen under "Konto") genom att klicka på den gröna knappen.
  2. Din vän får också 100 kr rabatt första månaden genom att skapa ett Swiftr-konto via din länk och följa instruktionerna.
  3. Du får automatiskt 100 kr rabatt för varje kompis som blir medlem hos oss. Och du får en extra vän att träna tillsammans med!

Om Swiftr

Vad är Swiftr?

Swiftr är träningsmedlemskapet som ger dig tillgång till massor av träningsstudios i toppklass. Som medlem får du varierad träning och möjligheten att utforska nya träningsformer och hitta just din favorit. Våra partnerstudios är utvalda med yttersta omsorg baserat på deras kunskap, kvalitet och dedikerade personal. Du registrerar dig som medlem här och anger dina kortuppgifter - sedan är det bara att ladda ner appen och börja träna!

Varför Swiftr?

Swiftr är alternativet för dig som vill träna varierat utan att behöva kompromissa med varken pris eller kvalitet. Med ett medlemskap hos oss är du inte bunden till en specifik studio eller träningsform - perfekt för dig som reser eller vill variera dig. Dessutom har det aldrig varit lättare att upptäcka nya träningsformer!

Vad har jag tillgång till som Swiftr-medlem?

De öppettider och klasser som finns presenterade på Swiftrs hemsida och i appen, är också det som Swiftr-medlemmar har tillgång till. I många fall har du tillgång till 100% av utbudet av såväl öppettider som schema hos respektive studio. Detta gäller dock inte på alla ställen och Swiftr kan inte garantera att alla klasser/öppettider finns med i utbudet för Swiftr-medlemmar. Utbudet kan också variera något över terminer.

Finns Swiftr som app?

Ja, absolut! Hämta i App Store eller Google play.

Medlemskap

Var kan jag använda Swiftr?

Som medlem hos Swiftr får du tillgång till träning på alla våra studios. De öppettider och klasser som finns presenterade på Swiftrs hemsida och i appen, är också det som Swiftr-medlemmar har tillgång till. Vi arbetar ständigt med att skapa samarbeten med nya spännande partners så att du som medlem kan uppleva ett ännu större utbud av frihet och flexibilitet i din träning.

Kan jag avsluta medlemskapet när jag vill?

Ja, absolut! Våra Unlimited och Light-medlemskap har inga uppsägningstider eller bindningstider. Avsluta medlemskapet precis när du vill!
Unlimited 365 har bindningstid 12 månader men också ett lägre pris.

Hur många besök kan jag göra på varje anläggning?

Varje studio kan besökas obegränsat antal gånger per månad, om inget annat anges på studioprofilen.

När börjar mitt Swiftr-medlemskap gälla?

Ditt medlemskap startar så fort du har registrerat dig som medlem och angivit dina kortuppgifter. Därefter är det bara att börja träna!

Förnyas mitt medlemskap automatiskt?

Ja, ditt medlemskap förnyas automatiskt månadsvis.

Hur byter jag lösenord?

Under menyvalet ”min profil” kan du klicka på Byt lösenord.

Jag har glömt mitt lösenord – vad gör jag?

Gå till glömt lösenord och ange din e-postadress. Därefter skickas ett mejl med instruktioner.

Jag har bindningstid kvar på ett annat träningsmedlemskap, men vill byta till Swiftr nu

Då har vi lösningen till dig! Vi erbjuder dig en kostnadsfri månad hos oss på Swiftr så att du direkt kan komma igång med flexibel träning hos alla våra studios. Maila hello@swiftr.app med ett bevis på din kvarvarande bindningstid/uppsägningstid så hjälper vi dig att komma igång. Fulla villkor hittar du härTräning

Hur gör jag när jag kommer till studion?

När du kommer till studion checkar du alltid in genom att scanna Swiftrs QR-kod, som finns synligt placerad inne i studion. Detta gör du via Swiftrs app som du laddar ner på App Store eller Google play. Visa upp din entrébiljett för personalen. Glöm inte att du måste vara online för att kunna checka in.
Läs mer om incheckningar här

Hur många bokningar kan jag ha parallellt?

Du kan ha 7st bokningar parallellt.

Hur bokar jag in mig på en klass?

Du hittar alla klasser under menyn Klasser och bokar in dig genom att klicka på ”Boka klass”.

Du kan även drop in-träna, alltså friträna i gymfaciliteterna, på de anläggningar märkta med ”drop in”. För drop in-träning krävs ingen förbokning utan det är bara att gå dit och checka in som vanligt.

Hur avbokar jag en klass?

Du avbokar en klass genom att gå in under Mina bokningar och välj "Avboka klassen".

Vad gäller vid avbokning av en klass?

Du kan avboka din träning senast fyra timmar innan klassens början. Om du missar att avboka klasser inom denna tidsram tre gånger under en månad så hindras du från att genomföra bokningar för resten av månaden. Du kan dock träna drop in resten av månaden. Du kan även välja att låsa upp möjligheten till att boka in dig på klasser igen för 200 kr. Detta gör du här

Kan jag gå på en klass utan bokning?

För att kunna delta på klasser ledda av instruktör krävs en bokning. Sök fram den klassen du vill delta på och välj "Boka klass". Vid drop in behövs ingen bokning. I båda fallen checkar du in genom att scanna Swiftrs QR-kod.

Hur vet jag att klassen är på min nivå?

Nivån på klassen finns angiven i klassbeskrivningen. Då ingen nivå är angiven så innebär det att alla kan delta. Vissa studios kräver en obligatorisk introduktionskurs vid ett eller flera tillfällen för nya besökare. För de studios som berörs av detta står detta angivet respektive studios informationstext.

Klassen jag vill gå på är fullbokat, finns det en väntelista?

Inte ännu, men vi jobbar på att erbjuda den funktionen.

Vad gör jag om QR-koden inte fungerar?

Kontrollera din internetanslutning – du måste vara online för att kunna checka in. Om det mot förmodan ändå inte fungerar så kan du i appen under menyn ”checka in” klicka på lilla hjälpknappen i högra hörnet. Där ser du en fyrsiffrig kod som du istället kan uppge till personalen. Denna kod återfinns även på webbsidan i menyvalen Min profil och Mina bokningar.

Saknar du en specifik partnerstudio eller träningsform?

Skicka ett mail till hello@swiftr.app så gör vi vad vi kan för att möta dina önskemål.Betalning och priser

Vad kostar ett medlemskap på Swiftr?

Swiftr erbjuder två typer av medlemskap, anpassade för att passa just dig.

Gemensamt för alla medlemskap är att du inte behöver betala någon startavgift och att du kan träna på samtliga av våra studios! Månadsvis betalning på samtliga medlemskap.

Hur avslutar eller fryser jag mitt medlemskap?

Du kan närsomhelst avsluta och frysa ditt medlemskap hos Swiftr, så länge du inte har bindningstid. Detta gör du genom att ändra inställningarna i Min profil. Tänk på att medlemskapet måsta avslutas eller frysas 2 dagar före starten av nästkommande betalningsperiod för att undvika att medlemskapet förnyas automatiskt. Vill du frysa medlemskapet görs detta här. Där kan du även aktivera medlemskapet igen.

Kan jag frysa mitt medlemskap med bindningstid?

Ja. Du kan frysa det i upp till 50 dagar per år via appen.

Vid frysning, sparas jag ett saldo eller kvarstående dagar?

När du fryser ditt medlemskap så sparar du ett saldo, inte dagar. Dvs om du har 10 dagar kvar av din 30-dagarsmånad så motsvarar det 1/3 av ditt saldo. Om du fryser det med 10 dagar kvar så får du alltså motsvarande saldo i rabatt när du väljer att starta det igen.

Hur hanteras mina kortuppgifter?

Vi använder Stripe, en världsledande extern leverantör av betalningstjänster. Vi lagrar ingen information om dina kortuppgifter. All kortinformation krypteras och skickas direkt till Stripe. Du kan betala ditt medlemskap via Visa, Mastercard eller American Express.

Var kan jag se alla mina kvitton?

Logga in på hemsidan och gå till sidan "Kvitton" eller klicka här.Företag

Har ni några erbjudanden för mig som företagskund?

Kontakta oss på hello@swiftr.app så hör vi av oss kring hur vi kan erbjuda den bästa lösningen till er.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Vi kan antingen göra en fakturalösning åt dig eller så kan du gå via Benify, Wellnet, Actiway, Lessmore och ePassi

Faktura? Fyll i detta formulär så får du ett konto och ett kvitto du kan lämna till din arbetsgivare.

Du kan även kontakta oss på hello@swiftr.app så hjälper vi dig.Student

Har ni något studenterbjudande?

Ja, vi erbjuder 5% rabatt på medlemskapen Light och Unlimited för studenter (ej Unlimited 365). Maila ett foto av din legitimation på ditt mecenat-kort till hello@swiftr.app så återkommer vi med en unik rabattkod.