Om Swiftr

Team Swiftr

Vi startade Swiftr 2017 med visionen att skapa det medlemskap vi själva tyckte saknades. Vi som grundat Swiftr har haft ett livslångt intresse för hälsa och välmående – Fanny främst genom sin träning, och Johanna genom sin ungdomskarriär som elitdansare. Men att betala för såväl gymkort som dans- och yogaklasser genom flera olika medlemskap blev varken särskilt prisvärt eller hållbart i längden.

Idén var enkel. Att skapa ett medlemskap som är anpassat efter oss kunder, där varje träningspass blir en personlig upplevelse. Samtidigt som vi kan bidra till en mångfald hos de entreprenörer som driver träningsbranschen framåt. Sagt och gjort. Vi båda sade hejdå till våra tidigare jobb och bestämde oss för att köra. Detta var början på en resa som skulle komma att heta: Swiftr.

//Fanny och Johanna

Vi brinner för träningsglädje

Vi som driver Swiftr älskar träning, och titulerar oss som både sprinters och marathonlöpare när det kommer till att göra det vi tror på. Sedan start har vi jobbat outtröttligt med att handplocka de bästa träningsstudiorna och därigenom samla all typ av träning i ett användarvänligt medlemskap, med det fasta målet att du aldrig ska behöva kompromissa med kvaliteten på din träning, eller behöva ha flera olika medlemskap.

Vi är övertygade om att bästa resultaten skapas när man brinner för någonting, och det gäller alltifrån att nå sina träningsmål till att skapa den bästa kundupplevelsen. Det är just därför vi har som mål att sprida vår egen, och våra partnerstudios, passion och träningsglädje vidare.Fanny, grundare

Johanna, grundare

Melina, Studio manager

Linn, Studio manager

Frida, Content manager

Jesse, CTO