Om Swiftr

Swiftr är medlemskapet som ger dig obegränsad tillgång till unikt utvalda träningsstudios av toppkvalitet. Håll dig i form samtidigt som du upptäcker en värld av exklusivt utvalda träningsstudios. Yoga, pilates, dans eller simning – Swiftr har det! Ladda ner appen, boka ditt pass och njut!


Team Swiftr

Vi brinner för träningsglädje

Oavsett om du har träningen som livsstil, tränar för att må bra eller för att komma i form är vårt mål att du alltid ska hitta något du gillar hos oss. Swiftr grundades med tanken att träning ska vara roligt, lättillgängligt och spännande. Utan undantag.

Vi som driver Swiftr älskar träning, och titulerar oss som både sprinters och marathonlöpare när det kommer till att göra det vi tror på. Sedan start har vi jobbat outtröttligt med att handplocka de bästa träningsstudiorna och därigenom samla all typ av träning i ett användarvänligt medlemskap, med det fasta målet att du aldrig ska behöva kompromissa med kvaliteten på din träning, eller behöva ha flera olika medlemskap. Vi har helt enkelt skapat det medlemskap vi själva vill ha, och varje dag hjälper vi medlemmar att hitta nya spännande träningsformer, samtidigt som våra partnerstudios får möjlighet att nå ut med sin expertis. Win-win helt enkelt!

Team Swiftr