Om Swiftr

Vår mission är att inspirera till att leva hälsosamt på dina villkor, genom att introducera fantastiska upplevelser. En studio i taget.

Träningsmedlemskapet som andas frihet!

Swiftr är framtaget för dig som uppskattar 100% frihet. Du bestämmer själv vad, var och hur mycket du vill träna – utan att vara begränsad till en träningsstudio eller långa bindningstider. Vi vill inspirera dig till att upptäcka nya träningsformer - en studio i taget.

Kom igång idag!

Enkelhet och kvalitet

Träning ska vara såväl effektivt som roligt. Sedan start har vi jobbat outtröttligt med att handplocka Sveriges absolut bästa träningsstudios, baserat på deras expertis och passion och därefter förpacka allt i ett användarvänligt medlemskap. Oavsett om du älskar att ta del av de nyaste internationella trenderna, brinner för yoga eller vill köra padeltennis med kollegorna så finns Swiftr där - med det fasta målet att du aldrig ska behöva kompromissa med kvaliteten på din träning, eller behöva ha flera olika medlemskap.

Hitta studios nära mig

Främjar en hälsosam livsstil

För oss är varje medlem viktig och vi strävar alltid efter att ha ett så bra utbud som möjligt – det finns något hos oss för alla! Förutom att våra partnerstudios är nyckeln till vår vision – ger vi dem samtidigt möjligheten att bredda sitt klientel – vilket öppnar nya möjligheter för alla parter!

Hur funkar Swiftr?

I appen kan du enkelt boka klasser och hitta intressanta studios att besöka drop-in.
När du är på plats hos en studio scannar du vår qr-kod som är placerad i receptionen. Sen är det bara att börja träna!

2. Hitta aktivitet

I appen bokar du dina klasser och utforskar träningsutbudet

3. Checka in!

Scanna vår qr-kod och visa upp din entrébiljett

Träna med Swiftr idag!

Kom igång nu

Vår story

Vi grundade Swiftr efter att länge saknat ett träningsmedlemskap som hade det lilla extra. Med ett livslångt intresse och en passion för träning tröttnade Fanny och Johanna på att behöva ha flera olika medlemskap för såväl gym som dans- och yogaklasser – det var varken smidigt, prisvärt eller hållbart i längden.

Med en tanke om att samla alla fantastiska studios på ett och samma ställe föddes idén till Swiftr. Vi har sedan start byggt upp ett snabbt växande community av underbara studios och medlemmar som älskar träning lika mycket som vi. Vi började i Stockholm år 2017 och växer i snabb takt i ett tjugotal svenska städer och internationellt, och ser med spänning fram emot att få dela vår, och våra partnerstudios, passion med ännu fler!

Fanny, grundare

Johanna, grundare

Melina, Studio manager

Linn, Studio manager

Jesse, CTO